Başakşehir kaymakamı Uğur Turan ve müftü Necdet Arman başakşehire atandıkları günden beri kısa aralıklarla ‘’15 gün içerisinde çay ocağını boşaltıp anahtarlarını müftülüğe teslim ediniz’’ yazısını imzalayıp gönderiyorlar. Şu ana kadar kaç yazı gönderdiler, kaç soruşturma açtılar doğrusu kayde değer olmadığı için sayılarını da bilmiyorum artık sıradan şeyler. Fakat nasıl bir imzaya sahiplerse; devletin gücünü de kullanarak attıkları imzanın arkasında bir türlü duramadılar yani Uğur Turan Necdet Armanın gazına gelip imzayı atıyor sonra.!?! Sonrası malum biz işimize bakıyoruz onlarda malum yeni suç uydurma yeni iftira atma peşinden koşuyorlar,  hani bir atasözü var ya ‘’ Bizim oğlan bina okur döner döner yine okur’’ işte tamda böyle(…) Çay ocağını boşaltın yazısı kaç defa geldi sayısını bende hatırlamıyorum bana da bir eğlence çıkıyor yazıyorum eğleniyorum, Kaymakama Müftüye DİB başkanı Ali Erbaş’a ADALET dersi veriyorum. Emin olun zalimlere hakkı anlatmaktan aldığım zevki hiçbir şeyden almıyorum, zulmediyorlar çünkü zalimler bende onları hakka hukuka Adalete İslam’a Kur’an’a davet ediyorum kısaca TEBLİĞ görevimi hakkıyla yerine getiriyorum. 
Necdet Arman ile Uğur Turan sanırım aynı cemaate mensup eğer yanlış biliyorsam Aflarına sığınırım tam emin olamadım ama ilerleyen günlerde netleştiririm. İskenderpaşa Cemaatini eğitimli bilgili kültürlü zannederdim ancak Necdet Armanı ve Uğur Turanı görünce muhabbetimde kalmadı eğer Müftü ve Kaymakamda zerre kadar ilim irfan ihlâs ve samimiyet olsaydı; İFTİRA ATMAZLARDI, YALAN SÖYLEMEZLERDİ, SUÇ UYDURMAZLARDI, NAMUSUMA İFTİRA ATMAZLARDI, 30 KİŞİ İLE ZAMAN ZAMAN ÜZERİME SALDIRMAZLARDI’’ diyorum ya kendimi Çanakkale harbinde zannediyorum tek başımayım karşımda Kaymakamlık müftülük İstanbul Müftülüğü Diyanet işleri başkanlığı emniyet Adalet ve dışarıdan organize ettikleri yaklaşık otuz kişi ile mücadele ediyorum.
Allah’a şükür o mekânda 5 yıl kaldım ben istediği mi aldım ancak Başakşehir Müftüsü Necdet Armanın çay ocağını tahliye etmeye gücü yetmedi Necdet Arman Başakşehirden süpürüldü gitti, şimdilerde Uğur Turan’a devretti Uğur Turanında gücü yetmeyecek ve günün sonunda oda gidecektir. Kaymakam Uğur Turan ve Müftü Necdet Armana başakşehir ağır geldi taşıyamadılar çay ocağı sizin boyunuzu aşar beş yıldır tahliye edemediniz bu size dert oldu ama iyide bir ders oldu bir daha garip bir Derviş ile uğraşmazsınız.  Size baştan söylemiştim '' Feleğin çenberinden geçmiş insanlarla oyun oynamaya kalkışmayın oyuncak olursunuz.''  Basit bir çay ocağı için oyuncak oldunuz ne işiniz olur sizin çay ocakları ile..! Buraya kadar çözüldüğünüze göre sıra size emri verende.!!!  Bakın nasıl oyuncak edeceğim onu göreceksiniz. Az işim var biraz bekleyin 1987 tarih önemlidir. Birde Muhsin Başkan suikastı (!!!) Madem ensar cami Kur'an kursu fitne merkezi o zaman açarız 1987 yılının torbalarını ve banka hesaplarını. 
Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan;  size biraz mahkemelerde ki işleyişi 06 yaşında ki çocuğa anlatır gibi anlatayım
Baaşakşehir Kaymakamı Uğur Turan; Yerel mahkemenin verdiği karara itiraz olursa o karar kesin hüküm değildir. Yerel mahkemenin kararı itiraz sonrası istinaf mahkemesine gider, eğer istinaf mahkemesi yerel mahkemenin kararını onarsa o zaman bir üst mahkemeye gider üst mahkemede yerel mahkemenin verdiği kararı onarsa o zaman sizin yazı göndermenize gerek kalmadan biz boşaltıp derneğe teslim ederiz. Sanırım anladınız 
Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan; Bize gönderdiğiniz yazı hakka hukuka Adalete ve Vicdana aykırı tam bir despotluktur 
 Fakat siz bir kaymakam olarak  bunları bilmiyorsanız  vay  Başakşehirin haline.?!? Size tavsiyem yavaş yavaş toparlanın Başakşehir size ağır geldi Necdet armanın gazına gelip kendinize yazık ettiniz 
Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan; 
Üç yıldır 30 kişi ile Ağır Tahrik ettirdiniz, tehdit ettirdiniz, İftira attırdınız, suç ihdas ettirdiniz, elinize  ne geçti dersiniz.?!? Beddua almadan başka.! 
Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan;  Allah size büyük bir bela vermiş benden uzak olun, en iyisi mi siz bu günlerde bir tatile gidin Başakşehir size cidden ağır geldi belki Anadolu’da küçük bir ilçede daha rahat edersiniz emin olun gittiğiniz yerde sizin sık sık ziyaretinize geleceğim, kaymakamlık ve Başakşehir size ağır (?!?) gelse de, bir sohbette beyan ettiğiniz samimiyetten uzak ve yapmacık bir cümleniz yüzünden sizinle sohbet etmekten büyük haz duymuştum.
Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan Şimdi beni iyi dinle; Şahsımın ve Aile fertlerimin başına gelebilecek en ufak bir olaydan birinci derecede sorumlu olacak şahısların başında; 
Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, Müftü Necdet Arman, Savcı Tarık Dursun Bendez ve Organize olduğunuz 30 kişi bunların ismini bir medya kuruluşuna tüm olayları açık açık belgeleri ile teslim ettim. Başakşehir zabıtaları ile elime gelen Kaymakam Uğur Turan imzalı yazınıza sadece şunu yazıyorum. 

Uğur Turan artık bu mesele bir Onur ve Namus meselesi oldu size ta baştan beri verdiğim cevabı tekrar yazayım ‘’ Hâkim kararı kesinleşmeden kesinlikle ‘’TAHLİYE’’ etmeyeceğim Aile fertlerimizin son nefer, son nefes ve son damla kanına kadar iş yerimizi hem kanuni hem de fiziki şartlarda savunacağımızı bilmenizi isterim, eğer haksız hukuksuz adaletsiz boşaltmak istiyorsanız 15 günün sonunda sizi çay ocağına bekliyor olacağım. 15 günün sonunda gelin boşaltın Hodri meydan.!!! Engel olmayacağım eşyalarımı yakıp size teslim edeceğim ama gelirken Müftü Necdet Arman Murakıp Ahmet Gülesin Savcı Tarık Dursun Bendez ve organize olduğunuz 30 kişide yanınızda olsun, Türk Devletinin en değerli makamlarından birini meşgul edip namusumla oynayan birine saygı duymam, Milletin verdiği makamla millete kabadayılık zulüm yapana hiç saygı duymam. 
1- Uğur Turan 3 yıl boyunca organize ettiğiniz 30 kişi ile; 
2- Namusuma iftira attırdınız 
3- Ağır Tahrik ettirerek bizi kavgaya zorladınız
4- İş yerimizi bastırdınız
5- 14 yaşında ki kız çocuğunu yarım saat alı koydurdunuz
6- Çeşitli suçlar ihdas ederek 10 defa ayrı ayrı şahıslarla suç duyurusunda bulundunuz
Tamamı iftira olan sahte tutanaklara imza atarak hakkımda dava açtırdınız
7- Polis merkezinde organize suç örgütünün aleyhine delil olacak delilleri kararttırdınız
8- Polis merkezi amirine çocuklarımın gözü önünde terbiyesizce hakaret ettirip tahrik ettirerek kavgaya zorladınız
9- Hiçbir suçum olmadığı halde mevcutlu aldırttınız 
10- Organize suç örgütü yurt dışından gelen kaçak silahları satmaya zorladılar
11- Rüşvet aldılar
12- Ve şimdi hangi iftirayı atacaksanız atın artık sizi ciddiye almayacağım, hangi suçu ihdas edecekseniz edin aldırmayacağım kısaca elinizden ne geliyorsa ardınıza bırakmayın.
Hangi zulmünüzü sayayım ki.! En son söyleyeceğim Allah belanızı versin.! Amin 

Başaakşehir Kaymakamı Uğur Turan Kemal Sunalın Şark bülbübü filminde ki Dinçer Çekmezin'' Bana Mazlumu getirin'' dediği gibi Uğur Turanda bana çay ocağının anahtarlarını getirin diyor.

Uğur Turanın her canı sıkıldıkça bana yazı gönderiyor '' 15 gün içinde çay ocağını boşltıp anahtarlarını müftülüğe bırakınız'' diyor sanırım 15 gün içerisinde kendileri başakşehirden giderler Allah tezinden versin eğer gitmese başakşehirlilerle Kaymakam Uğur Turan hakkında imza kampanyası düzenleyerek Başakşehir halkı tarafından kovulmuş olacaktır.

Uğur Turanı bekleyen kötü akibetin sebebine gelince Başakşehirde bir tane açık Kur'an Kursu bırakmadı hepsini kapattı hemde yüksek para cezaları keserek/kestirerek, şimdilik bu konuya değinmeyeceğim ilerleyen günlerde çarşaf çarşaf yayınlayacağım hele bir Kur'an kursuna 270 bin liralık ceza kestirdi. Bunların detaylarını ilerleyen günlerde bu haber sitesinde bulacaksınız.