Oğuzhan Alperen İstanbul/ Milli Yol Partisi İstanbul İl başkanı ve bazı yöneticiler görevden alındı. Milli Yol Partisi kurulduğu günden bu güne kadar emin adımlarla iktidara yürürken İstanbul il başkanı Gökalp Kutsal'ın getirilmesi ile İstanbul'da teşkilatında bazı sıkıntılar yaşandı ve 31. Mart 2024 seçimlerinin ardından İl başkanı ve bazı teşkilat mensupları Milli Yol Parti Genel Merkez tarafından görevden alındı.

İl başkanı Av. Gökalp Kutsalı Genel merkez Genel Sekreter Dr. Şeref Canlı tarafından duyuruldu Genel sekreter Canlı yaptığı açıklama da; 

Partimizin İstanbul İl ve ilçe teşkilatlarının istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığı ve ''Görülen lüzzum üzerine İstanbul İl başkanıı ve il teşkilatı Genel Başkanımız tarafından görevden alınmış olup ilçe teşkilatlarının görevlerinin devam ettiğini duyurdu. 

Milli Yol Partisi MKYK üyelerinden bazı yöneticilerinde hazır bulunduğu bir ortamda İl Başkanı Av. Gökalp Kutsal istifasınıı yazılı sunarak devir teslim edilmiştir Milli Yol Partisi İstanbul İl Başkanlığına gelecek ismin merek edildiği anlaşıldı.

Milli Yol Partisi İstanbul İl Başkanı Av. Gökalp Kutsal istifa ve demir baş listesini imzalarken.