Durup dururken bu başlığı neden attım.? Diye soracağınızdan dolayı olayın başından hemen açıklayayım…

Osman Gazi Hazretleri der ki.! ‘’ Dinsiz adama Devlet işleri verilmez.’’ Son derece anlamlı ve bir o kadarda Allah Resulü (sav) in Hadisine uygun bir durum.

Ne buyurdu Efendimiz (sav) İş ehli olmayana (layık olmayana) tevdi edildiği (verildiği) zaman, kıyameti bekleyin.” Bir bürokratta, bir bakanda, bir Genel müdürde, bir müdürde kısaca her hangi bir kurumun başındaki yönetici de ‘’ EHLİYET ve LİYAKAT’’ olmazsa kıyametin kopması yakındır.

Bu doğruluktan yola çıkarak konuya hemen gire bilirim. Uzun yıllardır Başakşehir’de aslı astarı olmayan iftiralarla, saldırılarla karşı karşıyayım, basit bir çay ocağı için Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul Müftülüğü, Başakşehir Müftülüğü, Başakşehir Kaymakamlığı, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile inanılmaz bir mücadele içerisindeyim. Bu kurumların yanı sıra;

Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin

Başakşehir Müftüsü Necdet Arman

Başakşehir Müftülük murakıbı ??? Ahmet Gülesin

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Vedat Yiğit

Ve dışarıdan ayarladıkları yaklaşık 30 kişi ile tıpkı Çanakkale harbinde olduğu gibi yedi düvelle savaşıyorum.

İstanbul Valiliğine; Kaymakam Uğur Turan ve Emniyet müdürü Necati Aktuğ Şahin hakkında üç yıl boyunca yaptıkları zulmün küçük bir bölümünü anlatarak dilekçe verdim. Sen misin bizi şikayet eden dercesine hemen olmayan suçları ‘’TEHDİT ve HAKARET’’ suçundan gözaltına aldırıp hakkımda ceza davaları açılmasına sebep oldular. İşledikleri suçları o kadar büyük ki.(!!!) apar topar sahte suç uydurup sahte belge ayarlayarak beni gözaltına aldırttılar ki onlar suçlu olmasınlar onlar şikayetçi ben sanık olayım, emin olun bunların yaptıklarına İblis bile Allah’tan korkarak cesaret edemez.

Hikaye şu;

Dilekçem sonucunda İstanbul Valiliği bir soruşturma başlatmış ve soruşturmayı Bakırköy ilçe emniyet müdürlüğünde Hakan diye bir Emniyet müdürünü görevlendirmiş, Bakırköy ilçe emniyet müdürlüğünden aranarak çarşmba günü öğlenden sonra emniyet müdürü Hakan soyadını hatırlamıyorum görüşme talebinde bulundular bende bu gün Bakırköy ilçe emniyet müdürlüğüne gittim ve bir bayan bir de erkek şahıs vardı.

Biraz dinlendikten sonra bayan bilgisayarın başına geçti, Necati Aktuğ Şahin hakkında bildiklerimi anlatmamı istedi. Fakat İfadeyi alan bayan o kadar bu olaylara acemi ki.?!? Direk mevzuya girdi bir an sormak istedim ama karşımda ki erkek son derece samimi görünse de ‘’ Ben Sufi bir gelenekten geldiği mi hatırlattım’’ oda anlamadı ama olsun dedim.

İfade mi vermeyecektim ama sonunda yaşayacaklarım sinema şeridi gibi geçi verdi önümden… Yine de bayana ‘‘ Siz kimsiniz, ‘’GÖREV ONAY’’ belgeniz var mı?’’ Diye sormadım çünkü sonucu belli olan bir konuda sorun çıkarmak istemedim ama zaman zaman sabrımı zorladığı da oldu…

Bu arada ikide bir de Bay Necati Aktuğ Şahin arıyor merak ediyor.!!! Hele dur bay Necati Cemaat işbirliği yapıp üç yıl boyunca yaptığın/yaptırdığın zulümlerin hesabını Türk yargısı önünde vereceksin.

İfademi merak ediyorsan buraya yazıyorum Bay Necati Aktuğ Şahin;

Bu olaylar başladığında Kaymakamlık makamında Uğur Turan ve sizinde hazır bulunduğunuz iki saat süren bir toplantı da;

1-) Uzun zamandır Camide her sabah saatlerinde Orta ve Lise öğrencilerine uyuşturucu al ver yapıyorlar, ben müdahale ettim iş yerimi 40 kişi ile bastılar sizden yardım istedim Kaymakam Uğur Turan ‘’Emniyet Müdürümüz gerekeni yapar’’ dedi ve siz de bana ‘’ Tamam biz gerekeni yaparız’’ dediniz.

2-) Başakşehirde suç işlemek amacı ile Organize suç örgütü mensupları; Yurt dışından gelen kaçak silahları sattırmaya zorluyorlar sizden yardım istedim ve siz bana ‘’ Tamam gerekeni yaparız’’ dediniz.

3-) Bir twit yüzünden yine asılsız suç uydurup hakkımda Fetö davası açtırdın ve İstanbul 22. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmama vesile oldunuz. Yine o toplantı da ‘’ Madem fetöcü arıyorsunuz alın size bir bank asya hesabı verdim’’ siz bana ‘’Tamam gereğini yaparız.’’ Dediniz.

4-) Başakşehir Müftülüğünde ki memurlar çay ocağını çalıştırmam karşılığında benden (RÜŞVET) talep ediyorlar her ay müftülüğe beş kilo kuru çay vermemi bunu 3 ay aldılar dördüncü seferde vermedim ayrıca Cemaat iş birliği yaparak (İTÖ) mensupları Cuma günü Allah rızası için Camilerden toplanan yardım paralarını zimmetlerine geçirmişler. İmamın evinin kirasını verme mi istiyorlar bana yardım edin dediğim de yine siz ‘’Tamam biz gerekeni yaparız’’

Necati Aktuğ Şahin ve Uğur Turan gereğini çok güzel yaptınız.!

Bu İTÖ mensuplarını değil bunları ifşa eden Gazeteciyi suç uydurup sahte tutanaklar la gözaltına aldırttınız, hem de nasıl aldılar biliyor musunuz.? Bir Teröristi alır gibi aldılar ve savcıya giderken de ellerime kelepçe taktılar(?!?) Suçum neydi.? Bay Necati Aktuğ Şahinin uydurduğu asılsız suçlar yani ‘’ TEHDİT ve HAKARET’’ talimatta sizin talimatınız dı bay Necati Aktuğ Şahin.

Uyuşturucu satarak milletin küçük yaşta ki çocuklarını zehirleyenleri değil, Yurt dışından gelen kaçak silahları satanları/sattıranları değil bunları ifşa eden gazeteciyi gözaltına aldırttınız sahi bay necati siz kime hizmet ediyorsunuz.? 

5-) İş yerimizi bastılar çocuğumu darp ettiler, darp raporu aldık şikâyetçi

Olduk ve karakolda biz suçlu olduk Cemaat işbirliği yaptığınız (İTÖ) mensupları Müşteki oldular.

6-) 15 yaşında kızımı alı koydular sin Kaflı küfürler ettiler, Ölümle tehdit ettiler yine karakolda 15 yaşında ki kız çocuğum sanık Cemaat iş birliği yaptığınız (İTÖ) mensupları Müşteki yazdırdınız.

7-) Cemaat İş birliği (İTÖ) mensupları silahla saldırdılar sabah saatlerinde polis çağırdım şahsın üzerinde silah olduğunu söyledim ve gelen memurlar aramadılar neden aramadınız sorduğum da ‘’Emniyetin talimatı var’’

8-) Bay Necati Aktuğ Şahin; Cemaat iş birliği sonucu dışarıdan ayarladıklarınız yaklaşık 30 kişi ile (İTÖ) mensupları zaman zaman birkaç kişi saldırıp kendilerine tanıklık yaparak olayları inkâr ettiler, Beni 4 defa gözaltına aldırttınız İTÖ mensuplarına şahsımı ve çocuklarımı ‘’AĞIR TAHRİK ETTİRDİNİZ TEHDİT ETTİRDİNİZ FİZİKİ SALDIRTTINIZ’’ hemen Başsavcı Vedat Yiğit suç ihdas etti, siz polisleri gönderdiniz peki suçum neydi.?

9-) İstanbul Valiliğine iki tane dilekçe verdim bu dilekçelerden dolayı,Cemaat iş birliği yaparak 15 gün arayla iki defa gözaltına aldırttınız dilekçemin neresinde suç vardı.? Esasen basit bir çay ocağını, mensubu olduğunuz cemaatinizden birine vermeniz için üç yıl boyunca görevinizin ve makamınızın gücünü kullanarak yaptıklarınızın hesabını Hukuk önünde vereceğinizi bilmeniz lazımdı.

10-) Başakşehirde Kapattırdığınız Kur’an kursları ile ayrıca gecenin saat 03:00 nda kız çocuklarının videolarını çektirip Kur’an kurslarını kapatmak için şantaj malzemesi olarak kullanmanın da ‘’Özel Hayatın gizliliğini ihlal’’ ettiğinizin de suç olduğunu bilmeniz gerekirdi,

Bay Necati 3 yıl boyunca telefonumu haksız hukuksuz dinlettiniz bunuda bir suç olduğunu bilmeniz gerekirdi.?!?  

11-) Necati Aktuğ Şahin Uğur Turan ve Vedat Yiğit sanırım bu kadar şimdilik yeter daha açılacak çok başlıklar var (…) Hele bekleyin ilerleyen günlerde Kur’an kurslarına kestirdiğiniz yüklü miktarlarda ki para cezaları kestirdiğinizi,  Uyuşturucu satanları, kaçak silah satanları değil beni gözaltına aldırmanızın dosyaları açılınca... Az işim var bay Necati ifademi fazla merak etme en azından yaptığın zulümlerin, haksızlıkların, iki tane öksüz çocuğun rızkına çökmenizin detaylarını öğreneceksiniz... Üç yılda yaptığınız/yaptırdığınız zulümler haksızlıklar hakaretler tehditler öyle iki saatte anlatılacak kadar az değil...!!!!  Tarikat Cemaat iş birliği yaparak mensup olduğunuz cemaat mensuplarına menfaat temin etmek adına basit bir çay ocağı için bunca zulmü haksızlığı yaptığınızın hesabını hukuk önünde verirken tamamını öğreneceksiniz. Sanırım  bay Necati '' yüzümü unlu gördünüz değirmenci zannettiniz'' oysa ki ben bir Sufiyim Dervişim.

Bir Arap ata sözü der ki.!!! '' Hele şu toz duman bir geçsin, bindiğin at mı eşek mi anlarsın''