Fatih Haber Ajansı
HV
30 MAYIS Salı 05:12
Advert

Telif Hakları Derneği’nde Genel Kurul heyecanı

Telif Hakları Derneği’nde tek liste ile seçimlere gidiliyor. Cafer Vayni’nin kurullardaki bazı isimleri değiştirmekle yetinerek yönetimini sürdüreceği bekleniyor.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 18-12-2022 18:26
Telif Hakları Derneği’nde  Genel Kurul  heyecanı

İstanbul’da faaliyet gösteren Telif Hakları Derneği’nde Genel Kurul yapılacağı öğrenildi. Kurulduğundan beri başkanlığını sürdüren kurucu başkan Cafer Vayni’den alınan bilgiye göre, Genel Kurul olağan olarak 24 Aralık 2022 tarihinde  Cumartesi günü saat  14.oo’de başlayacak.
Telif Haklaır Derneği iki defadır kültür ve edebiyat sempozyumu gerçekleştirdi. Fatihhaberajansı. Com yazarı Recep Arslan da Telif Hakları Derneğinde Genel İdare Kurulu ve Disiplin Kurulunda görev yapmış, kurucu üyeler arasında blunmaktadır.
Telif Hakları Derneği’nde tek liste ile seçimlere gidiliyor. Cafer Vayni’nin  kurullardaki bazı isimleri değiştirmekle yetinerek yönetimini sürdüreceği bekleniyor.

 

AdminAdmin