Fatih Haber Ajansı
Fatih Haber Ajansı
MUHSİN YAZICIOĞLU

Milli Yol Partisi Muhsin Yazıcıoğlu'nu mezarı başında anacak

Milli Yol Partisi, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu, ölümünün yıl dönümünde mezarı başında 25 Mart sabahı saat 11 de bir programla anacaklarını duyurdu.

Milli Yol Partisi Muhsin Yazıcıoğlu'nu mezarı başında anacak
Paylaş:

Milli Yol Partisi, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu, ölümünün yıl dönümünde mezarı başında 25 Mart sabahı saat 11 de bir programla anacaklarını duyurdu. Milli Yol Partisi Genel merkez basın biriminden kısa bir açıklama yapılarak partili ve Muhsin Başkan sevenlerini 25 Mart Pazartesi günü sabah saat 11:00'da mezarı başında anmaya davet edildi.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, 25 Mart 2009'da  beraberinde 5 kişi ile hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için Taceddin Dergahı kabri başında bir anma töreni düzenlenecek. Törene Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ve partililer ile kardeşi Yusuf Yazıcıoğlu da katılacağı bildirildi.. 

Ayrıca 27.03.2024 tarihinde saat 20:30'da Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır'ın katılacağı Beylikdüzü ilçe teşkilatında Muhsin Yazıcıoğlu için bir anma programı düzenleneceğinin duyurusu yapıldı.

Bu haber Fatih Haber Ajansı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUHSİN YAZICIOĞLU Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.