Birkaç damla gözyaşı silebildim sadece, gülmeye gülümsemeye gayret ettim.
Çünkü Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Suriye’de, Lübnan’da, Irakta Türkiye’de ve tüm İslam coğrafyasında gülen bir çocuğa rastlamadım. Sonra yüzlerce yıldır girmek istemediğim bir ‘’ Tünele’’ uzun upuzun sonu gözükmeyen ve son kelimesinin de anlamını kaybettiği…
Karanlığı ilk delen olarak, bütün kötü yanlarımı imha ederek ve yavaş yavaş adımlayarak acının, şiddetin, ihtirasların ve ‘’ben’’in olmadığı küçük mü küçük bir Dünya’ya ulaştım.
Orada ne kadar kaldığımı bilmeden, bütün gördüklerimin bir rüya olmasını diledim. Heyhat.!
Tünelin daha başında gördüklerim ve dinlediklerim karşısında buda olmaz deyip vicdanı mı teselli etsem de; başıma balyoz gibi inen gerçekler karşısında; vicdanım tuz buz olurken, dişleri mi sıkıp bir ‘’Lahavle’’ çekerek bu da geçer yahu deyip İnsanlığımdan hicap duydum
Günümüz dünyasında bahusus Türkiye’de Mümin olarak yaşamanın bir bedeli vardır, o bedeli ödemeden hiç kimse Müminlik vasfına erişemeyeceği gibi, İmanını da muhafaza etmesi çok zordur. Öyle buyuruyor kâinatın sultanı Efendimiz (sav) ‘’ Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’’ bu Hadisten yola çıkarak Dünyanın şarkında ve garbında bir çocuk aç yatağına giriyorsa Müminlerin vurdum duymazlığın dan’dır.
Yaşadığımız dünya’da hakiki Müminler olduğu sürece;
Hiçbir çocuk, hiçbir İnsan aç susuz kalmayacaktır,
Hiçbir İnsan borcundan dolayı canına kıymayacaktır.
Hiçbir İnsan maddi yönden Ailesini dağıtmayacaktır
Hiçbir İnsan geçim sıkıntısına düşmeyecektir.

Kısaca; Müminler olduğu sürece hiçbir yetim/öksüz çocuğun boynu bükülmeyecektir.
Batılı devletlerin veya İslam ile müşerref olmayan toplulukların bir canavara dönüştüğüne şahit oluyoruz, ağlayan çocuklar, Namusları ırzları çiğnenen bayanlar, yıkılan/yakılan ocakları sönen aileler… 
Alçakça yapılan bu zulümlerin sebebini soran yazan çizen seslendiren kaç insana rastladınız ki..?!?
Doğu Türkistan’da ve Filistin’de ki zulümlerin ardı arkası kesilmiyor, özellikle Doğu Türkistan’da ki Müslüman Türklere yapılan insanlık dışı işkenceler zulümler ihanetler dünyanın gözleri önünde yapılırken, tüm dünya bu zulme sessiz kalıyor.(!!!)
‘’Müminler Kardeştir’’ Ayeti bize geldi nerede kaldı bizim kardeşliğimiz.?
Eğer İslam coğrafyasında Müslüman görmek istiyorsak, Doğu Türkistan’a bakmamız gerekir, eğer Türk görmek istiyorsak Doğu Türkistan’a bakmamız gerekir, eğer Müslümanlara yapılan zulüm işkence tecavüz görmek istiyorsak Doğu Türkistan’a bakmamız gerekir. Kısaca tüm bu alçakça ve insanlık dışı muameleleri görmek istiyorsak Doğu Türkistan’da ki Müslüman Türk kardeşlerimize bakmamız yeterlidir.


Gelelim yaşadığımız ülkemize
Yaşadığımız ülkemizde Doğu Türkistan kadar olmasa da benzerleri Müminlere uygulanıyor. İskender paşa ve Menzil Cemaatleri sayesinde Müminlere nefes alacak alan bırakılmıyor, Devlet kadrolarında bir takım makamları eline geçiren bu cemaat mensuplarının 5 yıldır özellikle son 3 yılda şahsıma yaptıkları zulümler Tahrikler Saldırılar Küfürleri İnsanlık tarihinde hiçbir zalim yapmamıştır.
Cemaat mensuplarının bir(leş)mesi sonucu; 3 yıldır yaşam hakkımıza müdahale dâhil her (!) zorbalığı zalimliği, iftirayı ve suç uydurmayı yaptılar, yapıyorlar peki kim bu ruhlarını şeytanlar esir almış, elleri tespihli başları takkeli dilleri zikirli, şahıslar.? Adalet Emniyet Diyanet kadrolarını bölüşmüşler…


5 yıldır özellikle Üç yıldır  basit bir çay ocağı için Ağır Tahrik Tehdit suç uydurup İftira atanlar kimler.? 

Başakşehir Kaymakamlık;  Uğur Turan Kaymakam, Kazım Tekin emekli kaymakam, 
Başakşehir İlçe Emniyet; Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, komiser Fatih Süleymanoğlu Polis memuru Ali Kara, 
Diyan et DİB başkanı Ali Erbaş, İstnbul müftü yardımcısı Bahri Şamat Başakşehir eski Müftüsü Necdet Arman, Diyanet Vakıf çalışanı ( Esenler) Ahmet Gülesin, Murakıp Yasin Güngör, Murakıp (Rüşvetçi) Abdullah Harun Çorak, Abdullah Alver, Nesibe Polat, Abdullah Mesut Sarı, Milli Eğitim;  Murat Polat  

Adalet; Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Vedat Yiğit, Savcı Tarık Dursun Bendez, savcı Ezgican Kılıç Altınsoy, savcı Firdes belen Melek, savcı Teslime Çuhadar, savcı Mustafa Hakan Uyar, Şimdi sormak lazım bütün bu baskılarınız Tahrikleriniz Tehditleriniz ve saldırılarınızın sabebi cemaatinizden olan birine iş imkanı saağlamak mı.?!? Cemaat İşbirliği yapıp insanların ekmeği ile oynarsanız, suç uydurup ceza vermeye kalkışırsanız Allah sizi rahat bırakır mı.? Üç yıldır kesintisiz bu cemaat iş birlikteliği yapanlarla dişe diş bir mücadele veriyorum, bu şahıslar Türk Devletinin en kutsal makamında oturup makamlrını, yaptıkları görevlerin ağırlığı ile üzerime saldırıyorlar…
Plan program şu; Cemaat iş birlikteliği yapanlar ve dışarıdan ayarladıkları şahıslarla planlı ve Organizeli bir şekilde bizim yalnız olduğumuz zaman iş yerimize saldırtıp birbirlerine tanıklık yapıyorlar yaptıklarını inkar ediyorlar ve ağır tahrik edip gidiyorlar sonra ne oluyor.? Kaymakam Uğur Turan Tahrik ettiriyor Başsavcı Vedat Yiğit suç ihdas ediyor, Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin gözaltı yaptırıyor, bir gece Nezarethanede bırakıyorlar sabah savcıya çıkarıp adli kontrol kararı ile nöbetçi hakime sevk ediyorlar ve nöbetçi hakim de aynen adli kontrol kararı vererek salıveriyor. Bunu sık sık yapıp akılları sıra beni tutuklatmak için zemin hazırlıyorlar.? İşte planları programları bu. Pekala bu yaptıklarınızın Namusuma attığınız iftiranın sonunu hiç hesaba kattınız mı.? Hayır.!  Bir insanın üzerine devletin kurumlarının ağırlığı ile gitmenin sonuçlarını düşünmeden zulümlerine devam ediyorlar. ÇAY OCAĞINI O KADAR HAKSIZLIKLARINA RAĞMEN ALAMAYAN CEMAAT VE İŞBİRLİĞİ SUÇ ÖRGÜTÜ (İSÖ) şimdi bana konutu terketme me cezası verdiler, verdiğiniz kararları kabul etmiyorum gün gelir devran döner verdiğiniz o kararları buruşturup yüzünüze çarparlar, tüküreyim sizin adaletinize...
Hiçbir suçum olmadan mensup oldukları cemaat  iş birlikteliği yaparak 15 günde iki defa gözaltına aldırmanın suçsuz yere bir takım cezalar verdirmenin Onurlu ve Namuslu bir insan üzerinde açtığı tahribatın farkında olmadan zulümlerine iftiralarına devam ediyorlar. Devletin birtakım güçlerini cemaat mensupları ele geçirince Vatan evlatlarına yapılan haksızlığın zulmün ve ülkenin nasıl bir uçuruma sürüklendiğinin en açık göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. 
İskender paşa menzil Hükümet birliğinin nasıl zulmettikleri, suçluları korudukları, suç uydurup İftira attıkları, İnsanların onuru şerefi ve Namusu ile oynadıkları, suçsuz yere bir takım cezalar verdirdikleri ve asıl suçluları koruma altına alarak Namuslu İffetli Onurlu insanları kıskanarak hasetlerinde İftira atıp karalamaya çalıştıklarının örnekleri gözümüzün önünde kale gibi duruyor. 5 yıl fakat son 3 yıldır Organizeli Tahrik ve saldırılarını artıran cemaat birlikteliği yapan bu şahısların bazılarının isimlerini verdim henüz yüksek yargıda ki isimlere girmedim ilerleyen günlerde bunları da açık açık yazacağım.

Peki bu cemaatler Müminlerin ve İslam’ın tarafında mı yoksa menfaatlerinin tarafında mı.? Biraz muhasebe yapalım görelim.
Pandemi tiyatrosunda; sokağa çıkma yasağı vardı Camiler kapalıydı, peki Camilere gitmek için bu cemaatlerden bir ses dudunuz mu.? Hayır.!
Pandemi tiyatrosunda; Ramazanda Camiler kapandı, Mukabeleler okunmadı, Teravihler kılınmadı, Bayramda Yaşlılar ziyaret edilmedi, yetimler öksüzlere giyecek yiyecek alınmadı bu cemaatlerden bir ses duydunuz mu.? Hayır.! 
Ülkemizde; Domuz eti serbest oldu kasaplık hayvanlar statüsüne sokuldu bu cemaatlerden bir ses duydunuz mu.? Hayır..!
Ülkemizde; Zina fuhuş serbest oldu bu cemaatlerden ses duydunuz mu.? Hayır.! 
Ülkemizde; Erkek erkekle evlenir serbest oldu bu cemaatlerden bir ses duydunuz mu.? Hayır.! 
Ülkemizde; Faiz meşrulaştı topluma yayıldı bu cemaatlerden bir ses duydunuz mu.? Hayır! 
Ülkemizde; Üretim yapan neredeyse satılmayan fabrika kalmadı bu cemaatlerden bir ses duydunuz mu.? Hayır.!
Ülkemizde; Zulüm arşa dayandı fetö bahanesi ile insanları evlerinden, eşlerinden, mülklerinden, çocuklarından ve Ailelerinden edildiler bu cemaatlerden ses dudunuz mu.? Hayır.! 
Ülkemizde; 15 temmuz sonrası binlerce insan aç kaldı susuz kaldı, işinden atıldı, ‘’Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’’ Hadisi şerifi göz önüne alarak bu cemaatler bir tane mazluma el uzattılar mı.? Hayır.!
Ülkemizde; 15 Temmuz sonrası binlerce insana zulmedildi, bebekli kadınlar hapislere atıldı, yaşlı insanlar hapislere atıldı bu cemaatlerden bir ses duydunuz mu.? Hayır.! Sahi siz ne cemaatisiniz.?!? 
Ülkemizde; ekonomi buhran sonucu her gün intihar vakaları oluyor bu cemaatler her hangi bir fakire/yoksula yardım elini uzatan oldu mu.? Hayır.! Sahi siz kimsiniz.?
Ülkemizde; ekonomi buhran sebebi ile ev sahibi kiracı kavgaları yüzünden her gün insanlar bir birini öldürüyor bu cemaatlerin kiracılara yardım ettiğini duydunuz mu.? Hayır.! Sahi siz kimsiniz.? 
Ülkemizde; ekonomi buhran sebebi ile yuvalar yıkılıyor çocuklar perişan oluyor bu cemaatler yıkılan yuvalara yardım ettiğini gören var mı.? Hayır.! Sahi siz kimsiniz.? 
Ülkemizi ve ülke insanını felakete sürükleyen siyasi iktidar için bu cemaatlerden bir eleştiri duyan var mı.? Hayır.

Sahi siz dünyası için Ahiretini yıkanlardan olmuyor musunuz.?!? Evet evet hem de bal gibi dünya menfaatleri için Ahiretini yıkanlar defterine kaydoldunuz çok tan…