Fatih Haber Ajansı
HV
19 MART Salı 13:47
Advert

Filistin'de Soykırım var.!

Fatih Dadaşoğlu
Fatih Dadaşoğlu
Giriş Tarihi : 28-12-2023 22:02

"İbrahim olmak" ve İbrahim’i olmak gerçekten zordur, hem de çok zor.

Hani oğlunu kurban edeceksin dedi ya Rabbim, oda hiç gözünü kırpmadan İsmail'ini yatırdı bıçağın altına. 
Şuan Gazzedekilerin hepsi birer İbrahim olmuşlar...
Çocuklarının cansız bedenlerine sarılıp nasıl dolu dolu "Elhamdülillah" diyorlar. Şu teslimiyete bakarımsınız. 
Söyleyin ey mutasavvıflar, ey pirler, ey dervişler, Gazzeliler bu imana sahip olmak için hangi seyr-i sûluk (manevi yolculuk) aşamalarından geçtiler?
Hangi dergâhta piştiler, hangi virdi (zikri) çektiler?

O Gazzeli baba, kucağına aldığı kanlar içindeki şehit çocuğuna, "Hz. Muhammed'e selamımı ilet ve ona '’Babam seni kendisinden daha çok seviyor'’ söyle!"diyecek Peygamber aşkına ulaşabilmek için günde kaç bin kez "salât-u selâm" getirdi?
Söyleyin ey erenler!
Esmaül Hüsna'yı ne kadar çok zikretmişler ki çocuklarının cansız bedenlerini iki elleriyle havaya kaldırıp "Feda olsun senin yoluna ya Rabbi" diyebilecek kadar Allah aşkıyla malul hale geldiler?
Gazze'deki İbrahimlerin sırrı nedir?
"Nefs-i mutmainne" ve "nefs-i razıyye" makamlarını dillerinden düşürmeyen "ermişlerimiz" bile makam veya mal-mülklerine sımsıkı sarılırlarken, Gazzeliler evlatlarını Allah yolunda seve seve feda edebiliyor?..
Yarın bize de aynısı olsa önce dinim imanım mı deriz yoksa malım eyvah gitti malım mülküm mü deriz. 
Evlerinin bir odasından diğer odasına geçer gibi, hayat ile "öte dünya" arasında sadece incecik bir perde varmış gibi "ayne'l-yakîn" iman etmişler ahrete.
Ki, bu iman binlerce kilometre uzaklıktaki Hıristiyan gencecik bir kızı bile hıçkıra hıçkıra ağlatabiliyor:
"Bir adamın Gazze'de küçük bir kızın gözlerini ve saç topuzunu öptüğü görüntüler..!'' dedirtecek kadar tebliği hangimiz evladını feda ederek yapabilir ki ? 
Ben hayal bile edemiyorum... Kızcağızın hayattayken çekilmiş videolarını gördüm...
Onun küçük sesi...
O adam kızını cenazeye hazırlarken (kefene sararken) gülümsüyor. ''Çünkü kızının cennette olduğunu biliyor..."
Sahi eyyy Gazzeliler siz nasıl inanmış insanlarsınız ki biz sizi bugüne dek hiç tanıyamamışıyız. Sayenizde Avrupa'dan Latin Amerika'ya kadar birçok insan Müslüman oldu. Sizin yaptığınız tebliği hiç bir hoca hiç bir vaiz asla yapamadı.

Peki bize düşen nedir.?!?

Televizyonlarda ey israil demek yerine, İsraille ilişkiler (Ticaret) derhal durdurulmalıdır, bu ticareti yapanlar kim olursa olsun sadece Saadet Partili birine mahsus olmamalı, yada bir kaç Müslümanın protestosuna kalmamalı...Protestoları gayr-i müslimler bizden daha kalabalık daha sık sık yapıyorlar.. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çıkışı icraata dökülmeliydi. Müdahale şarttı (...) Filistinliler günde bir kere yemek yerken, bizim çöp kutularına atılan yiyecekler, giyecekler ''İSRAF'' edenlere hatırlatılmalı, Filistinde Küçük yaşta bir kız çocuğunun ağlayarak adeta dünya Müslümanlarına ders verdiği o cümleleri, tüm Müslümanların gözünün içine bakarak iyi bir ders verdi.. Nasıl bir İman sahibiler.? Allah'ım çocuklar gençler Kadınlar yaşlılar top yekun bir halk silahsız ve karşılarında en son teknoloji ile donatılmış yahudilere karşı İSLAMİ bir duruş sergiliyorlar. İslam tarihinde ki gibi; bir tarafta Hz. Mus'ab, Hz. Hamza, Hz. Ebubekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali ve tüm Bedir ehlinin Hz. Peygamberi koruduğu gibi, bir avuç Filistinli Mescidi Aksayı öyle koruyorlar. Ya Rabbi Filistinli Doğu Türkistanlı kardeşlerimizi Cebrail Aleyhisselamla muzaffer eyle.!

Filistin halkının yiyecek, giyecek, gıda, ilaç vs her şeye ihtiyaçları var günde bir kez yemek yiyebiliyorlar oda bazen bulamıyorlar,

Nerede bu İnsan hakları.? 

Nerede bu Müslümanlar.?

Nerede bu ey İsrail diye nara atanlar.?

Nerede bu Filistin için yardım toplayanlar.?

Nerede bu Ümmetin liderleri.?

Nerede bu Müslümanlar.?

Nerede bu Tarikatçılar/Cemaatçiler.?

Nerede bu yardım kuruluşları.?

Nerede bu gece Teheccüd Namazı kılanlar.? 

Nerede bu Sabah Namazında milleti duaya çağıranlar neredesiniz.? Neden sesiniz çıkmıyor.? Ne oldu size.?  Hani ''Müminler kardeşti, hani komşusu aç iken tok yatan bizden değil di.?'

Hani bir müslümanın parmağına bir diken batarsa acısını tüm müslümanlar duyardı.?                   Ey Diyanet İşleri Başkanı size sesleniyorum; Milleti sabah Namazında duaya çağıracağınıza, Milleti İsraile karşı '' CİHADA'' çağırın (!)  Faiz dahil her şeye fetva veren Din işleri yüksek kurulu Filistin içinde bir fetva yayınlayınız... Filistinlilerin duaya değil ama savaşacak insana ihtiyacı var, eğer dua ile olsaydı Hz. Peygamber savaşlara neden gitti ki.?  Mübarek dişi neden Şehid oldu.? Hiç mi düşünmeyeceğiz.? Efendimiz Oturduğu yerden bir dua ederdi ve her şey olurdu, demek ki Filistinlilerin duaya değil savaşacak insana ihtiyacı var. 

Ey Tarikat Cemaat Parti pırti STK mensupları top yekun Müslümanlar hepimiz suçluyuz... '' İSLAM COĞRAFYASINDA''  (Filistinde, Suriyede, Doğu Türkistan'da, Irak'ta, Lübnanda,) çiğnenen namuslardan, dökülen her damla kandan, yıkılan yuvalardan, yapılan zulümlerden katledilen insanlardan hepimiz sorumluyuz (!!!) Sahi biz ne zaman birlik olacağız.? Çok mu hayal kurdum yaşarken dünyada olmasada, Ahirette bir araya geleceğiz...