Fatih Haber Ajansı
HV
19 MART Salı 11:49
Advert

Başakşehir Müftülüğünde Neler Oluyor.?

Fatih Dadaşoğlu
Fatih Dadaşoğlu
Giriş Tarihi : 05-05-2023 23:41

Sayın Şenoğlu; Eğer Allah rızası için bir hizmet yapmak istiyorsanız müftülük çalışanlarının tamamını değiştiriniz aksi halde sizde sürenizi doldurmadan Sayın Pehlivan ve armanın akıbetini yaşar gidersiniz ama nereye.?!?

Başakşehir müftülüğünün zulmüne kim engel olacak ?

Başakşehir müftülüğüne bağlı Cami çay ocaklarının işletmesini öncelikle Anadolu'nun gariban insanlarına veriyorlar masrafları bir iki yıl cebinden ödüyor bir lokma ekmek yemek için, işletmeyi belirli bir standarda çıkarıyor. Bir bakıyorsun başakşehir müftülüğünde çalışanlar kendi yakınlarına vermek için kara propaganda başlatıyorlar(!!!) Öyle ki ! İnsanların onuruna, şerefine şahsiyetine, haysiyetine ve namusuna iftira atarak ekmeklerine göz dikiyorlar. Müftülük ve dışardan ayarladıkları insanlarla muazzam bir kara propagandaya başlatıyorlar, Başakşehir Müftülüğü Başakşehir Kaymakamlığı derken tahliye yazılar bir biri ardına gönderiyorlar hatta başakşehir zabıtası müftülüğün yazılarını getirmekten bi hal oluyorlar yazıların içeriği ise;  15 gün içinde çay ocağını boşaltıp anahtarları müftülüğe bırakın... Emir.

Yazıyı elimize aldığımızda yürütmeyi durdurma kararı için bölge idare mahkemesine yürüymeyi durdurmak için gitseniz,  hakim İhsan Kerçi, Savcılığa gitseniz Savcı Tarık Dursun Bendez kale gibi karşınıza çıkıyor. Karakola gidip şikayetçi olsanız karakol amiri Fatih Süleymanoğlu karşınıza çıkıyor, hele birde memur suçları savcısı Mustafa Hakan Uyar var ki.!!! şikayet dilekçenizi okumadan takipsizlik kararı veriyor kısaca her taraftan örümcek ağı gibi sarılmış yani Çanakkale harbinde ki gibi 7 düvelle bir savaşa girişiyorsunuz... Öyle bir savaş ki hem de; meşgul ettikleri makam koltuklarının ağırlığı karşısında attıkları imzalar yüzünden neredeyse katliam yaşanacak yahu Allah'tan korkunuz yokta peki Vicdanınızda mı yok.?!? 

İnsanlar; çay ocaklarını kiralayıp içerisine masreaf ederek emek verip bir noktaya getiriyor tam ekmek yiyeceği anda, müftülükte bir el devreye giriyor ve çeşitli hilelerle iftiralarla yıldırarak  ellerinden almaya çalışıyorlar.

KENDİLERİNE MENFAAT TEMİN ETMEK, MİLLETİN ONURU ŞAHSİYETİ HAYSİYETİ VE NAMUSUNA İFTİRA ATMARAK tahliye etmelerini istiyorlar.   (!?!) İnsanın aklı  almıyor, Kürsülerdem millete haaktan hukuktan bahsederler ama en büyük haksızlığı Adaaletsizliği kendileri yaparlar.

Attıkları iftiralar yaptıkları hilelere bakarsanız şeytan bile bu işlere teşebbüs edemez fakat bu şahıslar  bu konularda çok yetenekliler.

Çay ocağı işletme sahiplerine öyle iftiralar atıyorlar ki inanın İslam tarihinde böyle bir olaya şahit olamıyoruz.

Vatandaşı Müftülüğe çağırıyorlar gayet tatlı dilli mütevazi bir şekilde Ayetten Hadisten Adaletten dem vurarak insanların inançlarını istismar ederek olmadık suçlar ihdas edip tahliye taahhütnamesine  imza attırıp sonra da tepelerine binip zulme başlıyorlar... İyide Ayetler Hadisler sadece vatandaşa mı indi.? Evvel emirde din görevlilerinin uyması gerkmez mi.? Heyhat.! 

Tahliye gerekçelerinin sebeplerine bakın ki; Camini bahçesinde sigara içenleri müftülükten bir görevli kamera veya resim çekip CİMER üzerinden dışardan kullandıkları adamlara şikayet ettiriyorlar.

*- Ey başakşehir müftülük çalışanı.! Sigara içen arıyorsan müftülük binasının olduğu Caminin bahçesine bir bakın.? kıyamet gibi sigara içenler var, hatta müftülük çalışanları Caminin bahçesinde sigara içiyor buna ne diyeceksiniz.?

*- Başakşehir Merkez Caminin önünde onlarca  insan oturup sigara içiyor hadi yüreğiniz varsa onlara da müdahale edin, (edemezsiniz çünkü orada mevcut bir bakanın adı var oraya sonra geleceğim)  sizin gücünüz ancak mazlumlara garibanlara yeter...

Benden günah gitti bizatihi Başakşehir Müftüsü Sayın Abdurrahman Şenoğlu hocayı gidip uyardım, '' sakın bu çalışanlara güvenme hele resmi mührü basarken mutlaka siz basın ve imzalayın bu şahıslar Sayın Remzi Pehlivan hocanın başını yediler, Necdet Armanın başını yediler hatta Necdet Armanın arkasından konuştuklarını daha sonra öğrendiğinde küplere binecek... Adeta ellerinde oynattılar neye uğradığını şaşırdı. Eğer Allah rızası için bir hizmet yapmak istiyorsanız müftülük çalışanlarının tamamını değiştiriniz aksi halde sizde sürenizi doldurmadan gidersiniz ama nereye.?!?