11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ılımlı yaklaşmış, bu durumun gündeme gelmesinin ardından ise Gül'ün CHP'li bir milletvekili ile görüştüğü iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı bir sır gibi saklanırken Abdullah Gül'den çok çarpıcı açıklamalar geldi.

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili bazı basın organları tarafından yapılan Cumhurbaşkanlığı ve bazı vekiller ile görüştüğü haberlerine değinen Gül; "  atfedilen görüşme ve konuşmaların tamamı kasıtlı ve kötü niyetli propaganda temelli yalanlardır. Bu tip yalan ve dedikodular gazetecilik mesleğine yakışmayacağı gibi, basın ve ahlak kurallarına da aykırıdır." ifadelerini kullandı.

Öte yandan  Gazeteci Şaban Sevinç tarafından, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili geçtiğimiz günlerde yayımlanan haber de, Gül ve CHP'li bir vekil arasında yaşanıldığı iddia edilen dialoglar gündeme gelmiş ve kamu oyunda geniş yer bulmuştu.