Dünyanın kirletemediği ''ADAM Muhsin Yazıcıoğlu''  31 Aralık 1954 yılında Sivasın Şarkışla ilçesi Elmalı köyünde Dünya'ya gözlerini açtı. Yaşamış olsaydı şu an 70 yaşına girmiş olacaktı ve Türk siyaseti ve ekonomisi bu kadar dar boğaza girmeyecekti. Esasen Muhsin Yazıcıoğlu Türk İslam dünysının tartışılmaz lideri idi...İslam coğrafyasında gençlerin ''ROL MODELİ'' ünvanını almış bir lider olarak, toplumun herkesimi tarafından sevilen saygı duyulan bir kişiliğe sahipti..

İnkar-ı gayr-i kabildir ki, Muhsin Yazıcıoğlu, ismi ''helikopter kazası''  olarak büyük bir ihanete uğramış ve bindiği helikopter düşürülerek ''ŞEHİD'' olmuştur... Muhsin Başkanın Şehid edildikten sonra;  sadece Türkiye'nin değil tüm Türk İslam coğrafyasının huzurunu bozmuşlardır..

Muhsin Başkan'ın tüm hayatını bu yazı dizisinde sizlerle paylaşacağım. Şehid Muhsin Yazıcıoğlu'na Allah'tan rahmet diliyorum ve bu konuda yardıma muhtacım Rabbim kolaylık versin.

Dileyen kardeşlerimiz bu whatsaap numarasına elinde olan bilgi belge ne varsa paaylaşa bilir.

Haydi Bismillahirrahmanirrahim Allah'ım sen bize güç ver yardım eyle zor bir konu ve çok zor bir yazı dizisi olacak ve tamamen gerçekler yayında olacak.

Yalan zafer ile bizi bize kattılar

Müslümanı beş kuruşa sattılar GARDAŞ.

Çalışacağız deyip yan gelip yattılar

Müslümanı Yahudiye sattılar GARDAŞ.

Sufiyim dervişim garip bir kulum

Haktan başkasına çıkmasın yolum

Muhsin Başkanım gibi olsa da sonum

Bu edepsizlere bu hainlere susmam ben GARDAŞ..!

Oğuzhan Alperen'in araştırması çok Yakında..! www.fatihhaberajansi.com'da