Uzun zamandır Muhsin Başkanın davası diye görülen mahkemelerin esastan görülen hiçbir mahkeme yok olmadı ve davanın üzerine beton dökülerek kapatıldı.

Peki Kahramanmaraş’ta ki görülen dava ne.? Bu dava tamamen ‘’ Görevi ihmal ve Hırsızlık’’ davası.! Kısaca Muhsin Başkanı taşıyan helikopterin bir takım parçaları sökülmüş işte görülen dava Hırsızlık davasından başka bir şey değil. Vay canına millette zannediyor ki, 10 yıldır Muhsin Başkana yapılan alçak suikastın davası görülüyor…Heyhat.! Esastan açılmış suikastla alakalı asla bir dava yoktur.   

Peki bu avukatlar neyi savunuyorlar.? 

Helikopterden bir takım cihazları kim söktü.? Şu söktü bu söktü..! Kim sökerse söksün(!!!) Canları Cehenneme… Sonra görevi ihmal etmişler… Hangi görevi ihmal etmişler.? Efendim Helikoptere sahip çıkacaklarmış, bazı parçaları sökülmeyecekmiş.. Vay be ne muazzam bir savunma, tarihte görülmemiştir böyle bir savunma, Anlayamadığım şu; Muhsin Başkan suikastının ‘’Hırsızlıkla’’ ne alakası var.? Haydi, avukatları bunu açıklasınlar…

Gelelim siyasetten katılanlara

Muhsin Başkana yapılan alçak suikastın esastan davası yok ki.! Neden katılıp ta bu davaya meşruiyet !!!) kazandırıyorsunuz.? Birde çıkıp Adliyenin önünde bekleyen gazetecilere açıklama yapılmıyor mu ? Deliriyorum… Neyin davasına açıklama yapıyorsunuz.? Muhsin Başkana yapılan suikastı hırsızlığa kadar indirilmesi başlı başına Şehid Lider Muhsin Başkana hakaret değimlidir.? Kısaca ‘’İktidar çalıyor Alperenler oynuyor.’’ Sizden ricam bu oyunu azacık ötede oynayın, Hacivat Karagöz oyunu oynar gibi milleti eğlendiriyorsunuz, milleti oyalıyorsunuz…

Ayrıca yapılması gereken şu; Esastan dava açılması için Türkiye geneli sık sık ‘’Muhsin Başkanın katilleri bulunsun’’ yürüyüşleri yapılarak toplumda bir algı oluşturulmalıdır, yoksa Kahramanmaraş adliyesi önünde gazetecilere açıklama yaparak sadece bu davayı meşrulaştırmış olmaktan başka hiçbir işe yaramaz ve Muhsin Başkana İHANET etmiş olursunuz..

Yapılması gerekenler

1- Avukatların tamamı acilen bu davadan el çekmelidirler.

2- Kahramanmaraş’ta görülen davaya hiçbir şahıs katılmamalıdır ve bu konuda hiçbir açıklama yapılmamalıdır.

3- Dava esastan açılıncaya kadar protestolara devam edilmelidir.

4- Muhsin Başkanın hayatını anlatan şahısların timsah gözyaşlarına kanmamalıdır.

5- Bu konuda Alperenlerin ağabeyi Hakkı Öznur’un araştırılmaları halka ulaştırılmalıdır.

6- Muhsin Başkan suikastı hakkında, hedef saptırmak için yazdırılan kitapların tamamı çöpe atılmalıdır ve itibar edilmemelidir.

7- Türkiye geneli tüm il ve ilçelerde Muhsin Başkanın suikastını anlatacak programlar tertip edilmelidir. Bu programlara sadece Hakkı Öznur ağabey konuşmacı olarak katılmalı

8- Alçak suikast konusunda; 

Provokatörler

Hedef saptıranlar

Suskun yalancılar

Engelleyenler

İhaleciler

Pazarlamacılar

Avukatlar

Siyasiler

Korkaklar

Konuşanlar

Hiçbir şekilde ciddiye alınmamalı ve yapılacak eylemlerin bilgisi asla verilmemelidir.

9- Her hafta farklı il ve ilçelerde mutlaka bir seminer ve bir ‘’ katillere lanet yürüyüşü’’  yapılmalıdır.

10- 25 Mart 2024 günü Davanın esastan açılması için Adliye olan her yerden farklı şahıslar tarafından en az yüz kişi imzalayıp suç duyurusunda bulunmalıdır.

 

Suç duyurusuna şunlar eklenmelidir

 

1- Muhsin Başkan sağ salim helikopterden inmişti ve bir görevli açıklama yaptı ‘’ Muhsin Başkan sağ hastaneye götürülüyor’’ diye Muhsin Başkan nereye götürüldü.?

2- Muhsin Başkanın koluna giren kişiler kimlerdi.?

3- Helikopterin düştüğü yere milletin gitmesi neden engellendi.? Engelleyen (ler) kim di.?

4- Muhsin Başkanın telefonları nerede.?

5- Muhsin Başkan en son kimlerle telefonda konuştu.? 

6- Muhsin Başkanı bulan şahsa yarbay elbisesini kim verdi.? Oraya nasıl gitti.?  

7- Gazeteci İsmail Güneş o konuşmaları nereden yaptı.?

8- Helikopterde bulunan şahısların Telefon HTS kayıtlarının ve konuşmaların çıkarılmasını

9- Bir özel kuvvetler mensubu suikastla alakalı tüm bilgileri verdiği şahsı açıkladı bu konunun araştırılmasını

10- Suikast alanına iki skorsky helikopterin indiği iddiaları var bu helikopterlerden birinin arızalandığı ve bu helikopterler nereye aittir araştırılmasını

11- Suikast konusu ile alakalı sorgulanması gereken şahısların ifadesi alınmalı

12- Hayrettin Karaman o fetvayı kime verdi araştırılması

13- Bu sorular çoğaltıla bilir ancak Muhsin Başkanla ‘’ Hırsızlık’’ davasını yan yana getirmek insafsızlık ahlaksızlık ve edepsizlik olur.

14- Yalçın Topçunun ‘’ İnin o dağlardan aşağı’’ televizyonlardan bağırma hezeyanları mutlaka araştırılmalıdır. Ayılıp bayılması sorgulanmalıdır.

Alçak suikast davası ile alakalı bir takım kitaplar yazdırılmış, belgesel çekilmiş çok yazılar yazılmış hiç birine itibar edilmemelidir. Belgesel konusunda Ahmet Yenilmez ile sosyal medya üzerinden müthiş bir kavga etmiştim ve Muhsin Başkan olayından elinizi çekin demiştim. Ahmet Yenilmez fena halde sinirlenerek ‘’Tamam belgeselde olmayacağım ne haliniz varsa görün’’ diyerek kapattı.

Muhsin Başkanın suikast davasında siyasi iktidar çalıyor, Ülkücülerde oynuyor davanın özeti bu, bu konuda hiç biri samimi değil ve hiç kimse davanın esastan açılmasını istemiyor. Muhsin Başkanı Şehdete götüren süreçte en son konuşması İstanbul Çağlayan mitinginde şöyle seslendi ve dediki '' Seçimler sonrasında ''Ergenekonu'' açıklayacağım, işte bu cümlelerinden sonra Muhsin başkan Şehadete yürüdü. 

Muhsin Başkanın yanında olanlar bir şeylerler anlatıyor ama fakat hiç biri gerçeklerin yanından bile geçemiyorlar ya korkuyorlar yada...! Suikastla alakalı Fuat Avni rumuzlu bir twittwer fenomeni marmaratimes haber sitesine dayanarak bir takım ciddi iddialarda bulunduysa da, olayın üzerine hiç bir savcı gidemedi hatta olaya takipsizlik veren savcı ve eşi mükafatlandırıldılar vesselam.

Çağımızın Hamzası Muhsin Başkan suikastı kimleri rahatsız ediyorsa hep engelleniyor fakat bir gün suikastın üzerinden sis perdeleri kalkarsa tüm Türkiye ayan beyan öğrenecektir. 

En iyisi mi hep birlikte gelin aynı nakaratla '' Doğum günün kutlu olsun'' Başkanım diyelim bize de bu yakışır...