Fatih Belediye Başkanı adayı Eyüp Gündoğdu Fatih’in tüm sorunları için uygun çözüm projeleri hazırladıklarını belirtti.
 
Çok sayıda vatandaşın katıldığı Balat’taki programda açılış konuşmasını yapan BTP Fatih ilçe başkanı Rafet Sakoğlu “Türkiye gündemine yön veren bir parti programına sahibiz. 22 yıldan bu yana diğer bütün partilere ışık olduk. Proje ve program partisi olarak Türkiye siyasetinde özel bir yerimiz var” diye konuştu.
 
Şengül: Belediyenin bütçesi sonuna kadar Fatihliler için kullanılacak
 
BTP İstanbul İl Başkanı Şengül “Herkes kendisi için, çocuğunun geleceği için oyunu kullansın. Belediyenin bütçesini sonuna kadar Fatihlilere hakkıyla kullandıracak bir belediye başkanı adayımız var, Eyüp Gündoğdu” dedi.
 
Kepekçi: Fatih üzerinde ciddi oyunlar var
 
Fatih’in sıradan bir ilçe olmadığını ifade eden BTP genel başkan yardımcısı Ahmet Hamdi Kepekçi şöyle devam etti: Ülkemizi işgal etmek isteyen güçlerin mega bir projesi var: Ekümenik devlet projesi. Fatih üzerinde çok ciddi oyunlar var. Fatih bir milli meseledir.”
 
“Asıl değişim BTP ile olacak”


 
BTP İstanbul İnsan kaynakları başkanı Ali Bestami Kepekçi Fatih’in dört bir yanına farklı partiler tarafından asılan değişim zamanı pankartlarına dikkat çekti. Değişimin lafla olmayacağını ifade eden Kepekçi kökten değişim için doğru projelerin, doğru adayların BTP’de olduğunu ifade etti.
 
BTP Fatih Belediye Başkan adayı Eyüp Gündoğdu projelerini sıraladı
 
Programın finalini BTP Fatih Belediye Başkan Adayı Eyüp Gündoğdu yaptı.
Fatih’in çok sayıda sorunu olduğunu ama kendilerinin de her sorun için bir çözüm projesi hazırladıklarını ifade eden Eyüp Gündoğdu ana başlıkları ile projelerini anlattı.
BTP’nin ebedi genel başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Milli Ekonomi Modeli ile Fatih’in üreten ve kazanan bir ilçe haline geleceğini belirten Gündoğdu, böylece işsizlik başta olmak üzere birçok sorunun çözüleceğine dikkat çekti.
BTP adayı Gündoğdu, “Fatihteki her sokağın her mahallenin her semtin ayrı sorunları var, bunları Fatihlilerden dinliyoruz, dinlemeye devam edeceğiz ve Fatihlilere çözümlerimizi projelerimizi anlatıp yine Fatihlilerle birlikte bu sorunlara çözüm üreteceğiz” dedi.